Balesetek a megyében

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Cegléd és Törtel között, két személygépkocsi ütközött össze a 40-es út 17-es kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi Tahitótfaluban.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton a kora reggeli órákban Cegléd és Törtel között. A gépkocsiban ketten utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók a beszorult embert kézi erővel a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel a 40-es út 17-es kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba hajtott, a másik gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton a kora délutáni órákban Tahitótfaluban, a Cserfa utcában, egy kapubejáróban. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a fakapura is. A tüzet a leányfalui önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Hirdetés

      Angolozz.hu