GINOP_Plusz-3.1.1-23 „A munkaerő-kínálat bővítése és fejlesztése


Pest vármegyében 2024. május 16. napjától megnyílt a lehetőség a munkaerő kínálat bővítése és fejlesztése elnevezésű programba való jelentkezéshez.

A program kitűzött célja, hogy a 30 és 64 év közötti munkanélkülieknek és inaktívaknak támogatásokat és szolgáltatásokat nyújtson, ezáltal javuljon munkaerő-piaci helyzetük és megvalósulhasson a támogatás nélküli, nyílt munkaerőpiacon történő tartós munkaerő-piaci integrációjuk.

A Pillér projekt keretén belül a program indulásával párhuzamosan 2024. május 16- tól az alábbi támogatások kérelmezhetőek a Kormányhivatalnál: bértámogatás, lakhatási támogatás álláskeresőnek,
utazási támogatás álláskeresőnek.

2024. június 03. napjától kérelmezhető támogatások a képzéshez nyújtható álláskeresést ösztönző juttatás és szolgáltatások ideje alatt nyújtható pénzbeli juttatás.
A Pillér projekt forrásösszege Pest vármegyében 6,498 milliárd Ft, amely vissza nem térítendő európai uniós támogatás.
A projektről bővebb információt az alábbi oldalon olvashatnak: pvkh.hu

További információért kérjük, forduljanak a Pest Vármegyei Kormányhivatal járási foglalkoztatási osztályainak munkatársaihoz.
E-mail cím: foglalkoztatas@pest.gov.hu
Telefonszám: (06-1) 279-4707

A program az Európai Szociális Alap Plusz és Magyarország Kormányának társfinanszírozásával valósul meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében, kiemelt fontosságú Pillérként valósul meg.


  Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .