Elhunyt Vágó István

Váratlanul elhunyt Vágó István TV-s személyiség, számos vetélkedőműsor vezetője, politikus, a XII. kerület önkormányzati képviselője.

Vágó István (Budapest, 1949. február 14. – 2023. április 29. magyar televíziós műsorvezető, szerkesztő és politikus. A kvíz műfajának egyik legsikeresebb magyar alakja, számos díj kitüntetettje, a Szkeptikus Társaság alapító tagja, a Demokratikus Koalíció média-munkacsoportjának vezetője, országos elnökségi tagja és a XII. kerület önkormányzati képviselője volt.

A DK közleményt adott ki a sajnálatos esemény ügyében.

 Azt írták, hogy a sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a DK elnökségében sok-sok éven át dolgozó társuk „örökre itt hagyott minket”.


    „A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk”

– fogalmaztak.
    A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában.
    „István, nyugodj békében!” – zárták a közleményt.

Címlapfotó: Wikipedia


  Nagy lángokkal ég a Silvanus hotel - videóval

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .