A Katasztrófavédelem jelenti

Két személygépkocsi ütközött össze Gyömrő közelében, kigyulladt egy száztíz négyzetméteres, könnyűszerkezetes családi ház tetőszerkezete Hernád külterületén.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Gyömrő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak, a sofőrök önerejükből az autót elhagyni nem tudták. A monori hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a két sofőrt kézi erővel a roncsból kiemelték, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.

(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy száztíz négyzetméteres, könnyűszerkezetes családi ház tetőszerkezete kedden éjjel Hernád külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett, a tűz átterjedt az épület felső szintjére is. A tűz keletkezésekor a házban öt ember tartózkodott, ők időben az égő ingatlant. A lángokat a dabasi, monori és a kecskeméti hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A ház lakhatatlanná vált, az ott élők a lakhatásukat megtudták oldani, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

(fotó: PMKI Dabas HTP és KMSZ)

Rendőrségi hírek

  Eloltották a lángokat