285 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 9 milliárd forintot

Kis- és középvállalkozások telephely Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései – ANNO 75 Kft. (Sóskút) fejlesztései – ANNO 75 Kft. (Sóskút)

Hirdetés

Rovarirtás Pest megye

285 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 9 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére és eszközbeszerzésre az elmúlt években a Pest megyei kompenzációs forrásból. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására és eszközök beszerzésére.

A pályázat egyik nyertese az ANNO 75 Kft, mely 39,88 millió forint vissza nem térítendő támogatási összegben részesült.

Az új szerelő műhely kialakításával a cég tevékenységi köre bővül, alvállalkozó kitettsége megszűnik a munkagépek karbantartása tekintetében. Az iroda funkció kialakításával az ügyfeleket megfelelő körülmények között tudják fogadni, amely javítja a cég piaci pozícióját és megítélését, továbbá javulnak a mindennapi munkavégzés körülményei az akadálymentesítés révén biztosított lesz a fogyatékossággal élők számára a szolgáltatások elérhetősége.

A beruházás során 529,07 nm hasznos alapterületű csarnok és iroda építése valósul meg, a szolgáltatási területhez 328,19 nm hasznos alapterületű csarnok kialakítását célozták meg. Az ügyfélforgalmat lebonyolító helyiséget akadály mentesítik, valamint a bázislétszámuk megőrzése mellett 4 új munkavállaló felvételét is vállalták.

A projekt kezdésének dátuma: 2020.11.03.
A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2021.07.31.

Projekt megvalósítási helye: 2038 Sóskút, hrsz: 063/18

Kivitelező: Pauler Invest Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

  Angolozz.hu