Dunakeszi Kőrösi Park átadó ünnepség

TEQBALL bemutatóval egybekötött Dunakeszi Kőrösi Park átadó ünnepség,  melyre Dunakeszi Város Önkormányzata ezúton tisztelettel meghívja Önöket!

Az esemény kezdési időpontja: 2020. június 29. (hétfő), 11:00 óra

Helyszín: Kőrősi Park, 2120 Dunakeszi, Garas utca 26.

A Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) sportóli egy kis ízelítőt nyújtanak a gyorsan terjedő és nemzetközileg is közkedvelt új sport, a teqball világába. A labdarúgás és az asztalitenisz elemeit ötvöző sport, egy speciálisan meghajlított asztalon, bel- és kültéren egyaránt, bármikor játszható, kiemelten fejleszti a játékosok technikai képességét, a koncentrációját és állóképességét. Az alapítók szándéka, hogy a teqball valódi nemzetközi sportág legyen, a gyors terjedésének köszönhetően akár olimpiai sportággá is válhat.

A Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola mellett, a Barátság úti lakótelepen található közparkban Dunakeszi Város Önkormányzata létrehozott egy modern eszközökkel felszeret szép zöld parkot, amely a rekreációs, szabadidős és sport tevékenységeknek is helyet biztosít. A gyerekeknek KRESZ Park épült, a nyugalomra vágyókat virágos, zöld pihenő övezetben pihenhetnek, a sportolni vágyókat szabadtéri fitness eszközök és egy 250 méteres futókör is várja.

Hozzászólások

[Fancy_Facebook_Comments]