Viharos sebességgel jön a nyár!

Pamut maxi ruha

A következő percekben Borikával beszélgetek, kit 2004 óta ismerek és tudom nagyon sok szép dolgot állított már elő három eszköz segítségével, köztük csodaszép fürdőruhákat is. Hogy mi az a három eszköz? Elmondja nekünk.

Közel 40 éve nagy szeretettel kézikötéssel, horgolással foglalkozom. Évekig fonal üzletem volt, ahol szintén megrendelésre készítettem pulóvereket, illetve a Pulli újság tervezőjeként dolgoztam.

Egyedi kézi kötéssel, horgolással készített termékeimet készen is megvásárolhatják, illetve telefonon való egyeztetéssel méretre elkészítem az Önök kívánsága szerint. Ha valamilyen mintát, vagy valahonnan kinézett pulóvert kiválaszt, az átküldött kép után azt is szívesen elkészítem, illetve elképzelését is megvalósítom. Az oldalunkon folyamatosan töltjük fel az új elkészült darabokat.

Hogyan jut el a vevőhöz a kész munka?

Utánvétellel, személyes átvétellel, illetve átutalással is rendezheti vásárlását. Természetesen postázzuk is a darabokat a futár aktuális díjszabásával.

Munkáimra teljes garanciát vállalok, de csak jól megadott méretek után.

Árkategória?

Kék mintás kötött egyrészes fürdőruha

A termékeim mellett azért nincs ár, mert mindig a kiválasztott fonal , és méret határozza meg, amit személyesen megbeszélünk. A fonalat a megrendelő  is beszerezheti, illetve én is meg tudom nekik vásárolni ugyanazon az áron, olyan fonalat javasolva, amiről eddig jó visszajelzéseket kaptam. Rossz minőségű fonalból nem érdemes elkészíteni bármit, mert hamar tönkremehet.

Ami nagyon fontos, hogy a kézimunka időigényes, és mivel én egyedül dolgozom, picit mindig várni kell, ezt  a megrendelésnél mindig bele kell kalkulálni, mert érkezési sorrendben készítem a termékeket. Remélem hamar megismerjük egymást.

Köszönjük Borika

Tel.:+36 20/3432981

+36 29/332-613

Kapcsolattartó: W.Kovács Bori

Web: http://www.kezikotes.hu/