Már a belső munkálatokat végzik az új érdi járásbíróság épületén

A háromszintes közintézményt az Épkar és a Fejér B.Á.L alakítja ki a budapesti agglomerációban.

A háromszintes, mintegy 3570 négyzetméteres épületben nem csak az érdi bíróság, hanem az ügyészség is működik majd. Az építkezés a Szabadság tér és az Ellenőr utca találkozásánál zajlik, Érd rendőrkapitányságához és a polgármesteri hivatalhoz közel. A projektben 99 parkolót is kialakítanak, valamint járták építésére és közterület-fejlesztésre is sor kerül.

 

Már a belső munkálatokat végzik az új érdi járásbíróság épületén

Legutóbb áprilisban számoltunk be az Épkar Zrt. és a Fejér B.Á.L. Zrt. kivitelezésében
épülő érdi járásbíróság építkezésének aktuális állásról, amikor az épület elérte a legmagasabb pontját, most pedig már a belső szakipari munkák is elkezdődtek. A Budapest agglomerációjában megépülő új közintézményt egy zöldmezős beruházás keretében alakítják ki mintegy 3,24 milliárd forintból.

Magyar Építõk

 

Hét település ügyeit intézik majd itt
Az érdi járásbíróság ideiglenes épületében 2019. január 1-jén jött létre, több évtizedes előkészítő folyamat eredményeként, az Érdet, Százhalombattát, Pusztazámort, Diósdot, Tárnokot, Sóskutat és Törökbálintot érintő ügyekben ítélkezik.

Már a kialakításkor is tudták, hogy dedikált épületre van szüksége, azonban az év során még az ideiglenes központját is kinőtte: az ügyforgalom növekedése már az első évben szükségessé tette ennek az épületnek a bővítését is.