A parkolásról egyeztetettek a szomszéd vezetők

Egyeztető megbeszélést tartott hétfő délután Csőzik László, Érd polgármestere a szomszédos Budafok–Nagytétény vezetőivel, Karsay Ferenc polgármesterrel és Németh Zoltán alpolgármesterrel a XXII. kerületi városházán.
A találkozó témája elsősorban a közúti és vasúti közlekedést érintette. Érd polgármestere Facebook oldalán számolt be az eseményről

Új utakon, új típusú együttműködéseket keresve. Tegnap délután találkoztam a szomszédos Budafok–Nagytétény vezetőivel, Karsay Ferenc polgármester úrral és Németh Zoltán alpolgármester úrral a XXII. kerületi városházán.

Egyeztettünk a kerület és Érd közös problémáiról és tervezett fejlesztéseiről. Jó érzéssel töltött el, hogy úgy tudtunk közös nevezőre jutni ügyekben, s úgy sikerült egyetértésben közös célokat kitűznünk, hogy még csak fel sem merült, hogy ellentétes politikai oldalon állunk, illetve különböző színekben indultunk a választásokon.

Meggyőződésem, hogy azt kell nézni, együtt erősebbek vagyunk, és könnyebben tudunk megoldásokat találni a két település lakosait érintő gondokra.

Köszönöm Karsay polgármester úrnak, hogy valódi partnernak bizonyult a vasútállomások melletti P+R parkolók létesítésének, egy közös logisztikai park fejlesztésének és a Nagytétény–Érd–Százhalombatta Duna-parti kerékpárút megépítésének ügyében is.