Átadásra került a megújult, Liget utcai rendelő

Az Önkormányzat  2019 végére minden háziorvosi rendelőt felújít. A Liget utcai rendelő kívül belül megújult, valamint itt kapott helyet az orvosi ügyelet és a mentőszolgálat is.

A váltott műszakos, két praxis helyett két külön háziorvosi rendelő és egyben ügyeleti orvosi ellátás került kialakításra. További két autós mentőgarázzsal bővült az épület, a mentőállomás az Országos Mentőszolgálattal együttműködve került kialakításra. Megújult az épületet körülvevő járda és további parkolóhelyekkel bővült a terület.

Az új épület átadóján Dunakeszi polgármester köszöntötte a megjelenteket és a háziorvosi rendelők felújításán kívül beszélt a város további egészségügyi fejlesztéseiről is. Kihangsúlyozta, hogy lakossági igényeknek megfelelően, a páciensek könnyebb és gyorsabb sorra kerülése érdekében minden rendelőben egy online időpontfoglaló, beteghívó-irányító rendszert alakít ki az Önkormányzat.

Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, valamint a város országgyűlési képviselője kihangsúlyozta, hogy a kormány azokat a városokat és településeket tudja támogatni, amelyek kidolgozott egészségügyi koncepcióval rendelkeznek. Dunakeszi egyike ezen városoknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .